2021-02-23 07:47:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy különleges találkozásra kerülhet sor a mai napon

Napi horoszkóp február 23-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma összehozhat a sors valakivel, akitől nagyon jó tanácsokat, támogatást kaphatsz. Még ha elsőre kicsit sértőnek is érzed, amit mond, jól teszed, ha megfogadod a javaslatait. Ideje, hogy erőt mutass, és felkészülj a cselekvésre!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Végre a naposabb oldalát látod a kapcsolatoknak, legyen szó a társadról, vagy egyéb nyilvános viszonyról. Hirtelen, meglepő változások is előfordulhatnak, váratlan találkozás, vagy különös fordulatok révén.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha van párod, a szerelem mélységeit tapasztalhatod meg a mai napon. Még ha régi kapcsolatról van is szó, akkor is nagyon mélyen megérint a társad, és a tudat, hogy mennyire szeret téged.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha van párod, a szerelem mélységeit tapasztalhatod meg a mai napon. Még ha régi kapcsolatról van is szó, akkor is nagyon mélyen megérint a társad, és a tudat, hogy mennyire szeret téged.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szokásosnál is harciasabb kedvedben vagy. Ezt persze legegyszerűbb a külvilágon, leginkább pedig a társadon kiélni... Ha veszekedésbe bonyolódsz, gondolj arra, hogy a saját árnyékoddal vitázol.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egyenesen zseniális ötleteid lehetnek. Ne is várj holnapig a megvalósítással! Még ma hívd fel azokat, akik úgy vélik, hogy a segítségedre lehetnek a kivitelezésben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az egyik rokonok kérhet tőled segítséget. Ne tagadd meg tőle, már csak azért sem, hiszen különösképpen kedveled őt. Ráadásul azzal, hogy ma segítesz rajta, olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amiknek később te magad is a hasznát veszed.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Új lehetőségek adódhatnak az életedben, még egy új állást is találhatsz. A mai napon forgolódj sokat az emberek között, mert nem tudni, hogy kit hoz az utadba a sorsod. Valaki, akivel ma összefutsz, hamarosan fontossá válhat az életedben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szeretnél változtatni a sorsodon. Egy idősebb, vagy megbízható, visszahúzódó barát segítségedre lehet ebben jó tanácsokkal, de akár konkrét ajánlatokkal is. Ehhez persze fel kellene keresned őt, és elébe tárni a terveidet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mások talán indokolatlannak és érthetetlennek találják az optimizmusodat, de ne bánd. A lendületedre akkor is szükségük van, ha egyelőre inkább csak fanyalognak tőle. Mégis te lehetsz az, aki a dolgokat kimozdítja a holtpontról.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy különleges találkozásra kerülhet sor a mai napon. Ez akár sorsfordító is lehet az életedben, csak vedd észre az illetőt. Ő ugyanis annyira szerény és visszahúzódó, hogy nem fog téged megszólítani, ezt neked kell megtenned.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyében jár. Legyél ma óvatosabb az otthonodban! Valamilyen veszélyforrás fenyeget, leginkább az éles szerszámokkal kell óvatosan bánnod, de a forró tárgyak is megégethetnek. Úgyis igényled a kikapcsolódást: ma inkább ne te főzz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: